cohousing_LAB crea i gestiona projectes d'habitatge col·laboratiu

Propera xerrada Apunta't!

La nostra missió

cohousing_LAB té per objecte assistir a grups de persones que vulguin desenvolupar els seus propis habitatges col·laboratius o cohousing.

Amb el seu coneixement, experiència i un protocol propi llargament provat, guia al grup en el complex procés de la autopromoción, facilitant i agilitant la consecució dels objectius. Sempre centrant-se en els usuaris, defensa els seus interessos tècnics, financers i legals, per a una apropiada presa de desiciones. Protegeix i informa a la comunitat en el complex sector immobiliari i de la construcció perquè el grup pugui, amb seguretat, prendre les regnes del seu propi projecte.

La nostra visió

Volem contribuir activament en el canvi de valors de la societat i en particular del sector immobiliari, recuperant el seu fi social i retornant el protagonisme als usuaris. Estem resolts a demostrar que la transparència, l’ètica i l’estètica són actius necessaris, possibles i viables en un sector fins ara segrestat per l’especulació i les males pràctiques.

L’era col·laborativa suposa una necessària evolució de la nostra societat, és un signe inequívoc d’intel·ligència col·lectiva i pilar fonamental de la sostenibilitat. cohousing_LAB vol, amb humilitat i resolució, facilitar aquest procés.

 Ana Fernandez

cohousing-lab-ana-fernandez-vivienda-colaborativa.barcelona

Arquitecta superior per la UBA, Universitat Nacional de Buenos Aires. Ha treballat a França, Anglaterra i especialment a Holanda on durant 10 anys va desenvolupar projectes d’arquitectura social (entre ells projectes cohousing) en el despatx KAW architecten. En 2004 s’estableix a Barcelona on funda el despatx KAW, vinculat a la matriu holandesa. L’any 2015 crea cohousing_LAB amb total convenciment sobre aquesta fórmula de co-viure la vida. Encara continua realitzant projectes cohousing a Holanda.
www.archicollective.com
LinkedIn

Daniel Nassar

cohousing_LAB-Daniel Nassar

Arquitecte superior per la Universitat de Xile. Ha exercit labors docents en Disseny Arquitectònic i Construcció, i obtingut diversos premis relacionats amb l’Habitatge Social i Col·lectiu. Realitza cursos de doctorat en la UPC de Barcelona, ciutat on s’estableix en 1986. Des de llavors, ha construït més de 190 projectes dels quals més de la meitat corresponen a habitatge col·lectiu. Crea cohousing_LAB segur que aquest model constitueix una apassionant evolució de l’arquitectura i la societat.
www.nassar.archi 
LinkedIn

El nostre equip

En assessoria econòmica, legal i financera els professionals del Centre de Gestió Colaboratiu de Manresa SCCL, experts en la prestació de serveis a societats cooperatives de l’economia social des de 1987.

www.centrege.com

En formació de grups la psicòloga Carmen Escudero, psicoterapeuta gestáltica, i coach PNL, amb àmplia experiència en comunicació i gestió del conflicte.

LinkedIn

I els nostres tècnics de confiança, que col.laboren en la mesura requerida per les necessitats de cada grup.