què està passant en cohousing_LAB ?

Les nostres xerrades

Propera xerrada:   ANUL·LADES x COVID-19  l   19:00
Perú 52   l   Barcelona

Si t’interessa el tema cohabitatge o cohousing, et convidem a participar de les nostres xerrades informatives periòdiques i gratuïtes. En elles t’expliquem el concepte, les seves característiques, les seves variants i els seus avantatges. Presentem el que cohousing_LAB t’ofereix per fer realitat el teu projecte i podràs resoldre tots els teus dubtes personalment. En la presentació també vam mostrar les nostres obres ja realitzades a Holanda. Només has d’inscriure’t amb antelació, perquè puguem disposar d’espai suficient per a tots els interessats. Ets sempre benvingut! Apunta’t a la nostra propera xerrada aquí .

IV Jornada d’Atenció Social

Des de cohousing_LAB agraïm al Consorci de Salut i Social de Catalunya per convidar-nos a participar de les IV Jornades d’Atenció Social, realitzat el 5 de novembre 2019 en CosmoCaixa, Sala Ágora, Barcelona, de 10.00 a 14.00.

Read More

cohousing_LAB en Ràdio Ciutat de Badalona

Gràcies Ràdio Ciutat de Badalona pel vostre interès en el cohousing en general i en particular en el projecte Aflorem que es realitzarà en al carrer Progrés a Badalona.

Aflorem és una cooperativa creada per persones amb discapacitat física que han decidit impulsar un projecte de cohabitatge per satisfer les seves necessitats específiques.

Read More

cohousing_LAB en EL PUNT AVUI

Cases per a conviure

Ana Fernández és impulsora de l’empresa cohousing_LAB, que acaba de traslladar-se a la incubadora de Barcelona Activa “La InnoBAdora”. Aquesta seu està especialitzada en l’economia social i solidària.

Read More

cohousing_LAB en muhimu

Muchas gracias muhimu!

 

muhimu & cohousing_LAB

1- Perquè vau decidir llançar una iniciativa cohousing?
Ho decidim perquè estem convençuts que el model cohousing és una bona alternativa per a accedir a un habitatge digne, participativo i a un preu just. També perquè ofereix la possibilitat de resoldre en gran manera el problema de l’exclusió social, la solitud i la falta d’estímuls que afronten els col·lectius vulnerables en les societats industrialitzades. Llançant aquesta iniciativa pretenem aconseguir el nostre repte que és aconseguir desenvolupar processos immobiliaris ètics en un sector altament especulatiu i plagat de males pràctiques. 

Read More

cohousing_LAB en Ràdio Calella Televisió

Gràcies Ràdio Calella Televisió per la vostra entrevista sobre projectes cohousing per a majors!

La vellesa no només s’ha transformat en una etapa més llarga, sinó també en una més solitària. A Catalunya hi ha prop de 1,4 milions de persones més grans de 65 anys i més de 300.000 viuen soles. És per això que cada cop són més les que opten per una nova forma de vida: el cohousing sènior. Una fórmula de convivència en què els seus residents dissenyen i auto-gestionen l’edifici on viuen i on comparteixen zones comunes. Es cuiden els uns als altres. Avui parlem d’aquest nou fenomen amb l’Ana Fernandez, co-creadora del projecte cohousing_LAB.

Read More

Manuela Carmena i cohousing_LAB

Moltes gràcies Manuela Carmena per la càlida invitació per a participar en el seminari Ajuntar-se/ToGather a Madrid!

El text resumit de la nostra ponència a continuació:

Del títol d’aquest seminari, “Ajuntar-se: Arquitectura i Urbanisme creant comunitats”, rescato les dues paraules clau: Ajuntar-se i Comunitat.

Read More